Parerile pasagerilor despre companiile aeriene

cheap Michael Kors handbags outlet | replica Michael Kors handbags 5135

What Are the Benefits of Protein Powder for Women

Most women get enough protein without turning to supplements, but a credible body of scientific research does support benefits of supplementing with protein powder. Results
Michael Kors handbag outlet are not the same for everyone, but in a significant number
Michael Kors discounts of women, protein powder has the potential to produce successful weight loss, better body composition and lower risk factors for disease.

Weight Loss

In a study published in 2007 in the journal obese women who used protein shakes as meal replacements over a 16 week trial period lost more than 10 percent of their body weight and 20 percent of body fat. The women followed a calorie restricted daily diet consisting of fruits, vegetables, one full prepackaged entree and three protein shakes. All of the shakes used either soy or casein as their primary protein source, with the type of protein powder apparently not affecting weight loss results.

Strength and Mass

Muscle
replica Michael Kors outlet mass is
replica Michael Kors outlet a particular asset for women because it is
fake Michael Kors lean, it burns calories more efficiently than body fat and it makes it easier to perform everyday physical tasks. Osteoporosis is also
replica Michael Kors handbags a risk for women that increases with aging. In research published in 2013 in the of Women and Aging, however, post menopausal women who supplemented with protein powder and performed occasional resistance training over a 12 week period experienced
Michael Kors handbags outlet significantly greater muscle and bone strength gains than women who went without the supplement, reducing their risk factors for both sarcopenia and osteoporosis. Women who took a daily soy protein supplement without exercising also experienced gains in bone and muscle strength, although to a lesser degree than those who supplemented and exercised.Articles Connexes:

Articles Connexes:

Pareri despre Blue Air

MIHAELA GRAMA a comentat la data de 2013-04-11
Sunt adevarati profesionisti, iar stewardesele extrem de amabile.

Paraschiv Roxana Gabriela a comentat la data de 2013-04-10
seriosi, politicosi,punctuali, "nemti" !

Vlad a comentat la data de 2012-09-23
- Orarul de zbor a fost respectat 100% atat la tur cat si la retur - Ambele segmente de zbor au fost operate cu Airbus 319, locuri spatioase - Catering la board ok - Serviciile personalului la board medii Per total experientei Austrian Airlines ii dau nota 9.

Aura Ilie a comentat la data de 2012-01-09
CALATORIILE AU FOST BUNE CHIAR AM FOST PLACUT SURPRINSA DE SERIOZITATE COMPANIEI IN URMA DETERIORARI BAGAJULUI AU FOST FOARTE PROMTI LA DESPAGUBIREA BAGAJULUI.MULTUMESC FRUMOS SI IN CONTINUARE VOI CALATORII CU ACEIASI COMPANIA.

Alexandra Neagu a comentat la data de 2012-01-09
Este cea mai buna companie cu care am calatorit. Personal foarte amabil, care chiar vorbeste limba engleza fara sa te faca sa te simti prost ca nu stii germana, zbor foarte comfortabil, fara intarzieri.

Pareri despre Ryanair

Cristian Serdici a comentat la data de 2013-04-10
companie de 5 stele!

florina fortoneanu a comentat la data de 2012-01-10
-are aeronave bine dotate, vizionare de programe la legerea fiecarui pasager -insotitoare de bord foarte amabile si parul f bine strans in coc -in cazul in care comandantul aeronavei are nume romanesc ma simt si mai confortabil

Irina a comentat la data de 2012-01-09
Cea mai buna linie aeriana cu care am zburat. Si am zburat cu zeci.

Pareri despre Delta Air Lines

Dorel Gorunescu a comentat la data de 2012-01-10
Usoara, confortabila si reconfortanta. Achizitia lui Leonard Miron a fost o idee BA excelenta.

E. VOINESCU a comentat la data de 2012-01-09
BRITISCH AIRWAYS, face parte dintre companiile bune de transport. Impedimentul il constituie lungile cozi de la control. KLM , prin controalele pe care le efectueaza la imbarcare , te face sa nu mai apelezi la ei. Companiile americane exceleaza prin slaba mancare oferita. Cam de aceiasi valoare cu BRITICH este LUTHANSA. Comentariul este al unei persoane care in anul 2011 a efectuat patru curse EUROPA -AMERICA

Pareri despre SAS Scandinavian Airlines

Cristina Ion a comentat la data de 2012-01-09
Am simtit ca zbor sau mai bine zis nu am simtit nici decolarea si nici aterizarea, Au dupa mine cei mai buni piloti! Am fost in avionul care nu a reusit aterizarea la Constanta din cauza cetei si a aterizat la Baneasa.

TARCAU ANA MARIA a comentat la data de 2012-01-09
O COMPANIE SERIOASA, DAR CU REGULI PREA RIGIDE

Pareri despre British Airways

Bacesc Vlad a comentat la data de 2013-04-12
Pana anul trecut, am avut probleme in ceea ce priveste recuperarea taxelor de aeroport. Obisnuiesc sa fac rezervari cu foarte mult timp inaintea zborului, iar la Blue Air se pot obtine bilete la un pret extrem de mic. Intotdeauna am fost multumit de ceea ce inseamna zborul in sine (insotitoare de zbor zambitoare si foarte amabile, piloti competenti), facand o comparatie cu alte companii cu care am zburat, a fost chiar mai bine. Schimbandu-si strategia si in ceea ce priveste relatiile cu clientii, de care in trecut am fost nemultumit, compania are mult de castigat. In aceste conditii, nu voi fi interesat sa o schimb, mai ales ca nu mai foloseste aeroportul Baneasa.

ANA MARIA TARCAU a comentat la data de 2013-04-12
AM CALATORIT LA SFIRSITUL LUI OCTOBRIE 2012 BUCURESTI-BOLOGNA SINT F.MULTUMITA DE ACEASTA COMPANIE, DE STURDEZE SI ATUARZI, DE PILOTI DE FELUL CUM SE COMPORTAU, DOAR CA PENTRU MINE E INCOMODA ACEASTA RUTA, STIND IN FIRENZE NU E POSIBIL SA SE BAGE SI ZBORURI DIN FIRENZE? SAU PISA? WIZZ AER-UL E SCUMP SI NU DAU ACELEASI SERVICII CA BLUE-AERUL

elena a comentat la data de 2013-04-12
din punctul meu de vedere ,compania Blue Air este serioasa si putem calatori an siguranta.personalul de bord mereu dragut si promt.

Elena a comentat la data de 2013-04-11
Sant multumita de serviciile companiei, am doar o problema la care nu gasesc un rqspuns. de ce compania Blue Air nu opereaza si pe aeroportul international Iasi , macar o data pe saptamana in perioada de vara. santem foarte multi pasageri care trebuie sa mergem la Bacau , dupa care sa ajugem in zona Iasi.Ar fi minunat sa se gaseasca solutii si pentru cei care vor sa ajunga la iasi fara sa faca escala calatorind cu compania Carpatair

Marian a comentat la data de 2013-04-10
Am avuti calatorii placute cu Blue Air.

Rodica a comentat la data de 2013-04-10
Una din companiile aeriene pe care o recomand A NU FI FOLOSITA. Poate exista si profesionisti, oameni amabili, politicosi, binevoitori insa din pacate eu nu i-am intalnit. In plus preturile sunt aproape la fel ca la o companie de linie, asa ca nu vad de ce ar mai fi preferata uneia care ofera o flota mai buna, o alta atitudine, conditii mai bune in general.

loredana ignat a comentat la data de 2013-04-10
Sant foarte eficiente si acorda foarte multa atentie pasagerilor si ofera sboruri placute si sigure

negulescu adriana a comentat la data de 2013-04-10
salut! a fost bine dar cam de fiecare data cand merg cu blueair sunt intarzieri,fara explicatii.si nu prea e evident cand calatoresti cu un copil.

Ramona Ciolac a comentat la data de 2012-01-10
Confortabila, in siguranta, personalul este amabil si serviabil, insa exista cateodata putin spatiu, in avioanele mici si mai vechi. Sfatul meu: sa innoiasca un pic flota de avioane si totul este perfect. Multumesc pentru colaborare si un an minunat in zbor! PS - un lucru de invidiat si de laudat pentru aceasta companie Blue Air Felicitari cu miile pentru ca mereu avioanele decoleaza la timp, si aterizeaza chiar mai repede decat este in orar, fapt de care sunt foarte multumita.

Danel Dumitru a comentat la data de 2012-01-09
In raportul calitate pret , indiscutabil primul loc. Buni profesionisti , echipaje de cabina si mai ales piloti EXTRAORDINARI ! Te simti in siguranta si esti tratat corect. Ca repros , ar trebui sa acopere o arie mai larga de destinatii in Germania , au doar Stuttgart , in centru.Ideal ar fi sa revina BERLINUL , DUSSELDORF / sau DORTMUND ca noi destinatii si in sud MUNCHEN-ul ! In rest SUPER !

Pareri despre Tarom

Crisan Mihai Petru a comentat la data de 2013-04-11
super calatorie! sa tot calatoresti cu avioane de compania TAP.

Rodica a comentat la data de 2013-04-10
O companie ce detine monopolul pt zborurile catre o buna parte din Brazilia. De aici si preturile ridicate si orele nepotrivite de zbor din anumite destinatii (probabil neinteresante pt ei) cum este si cazul Bucurestiului.

Pareri despre Qatar Airways

Raileanu Silvia a comentat la data de 2013-04-13
Zboruri placute, decolari usoare, aterizari line, piloti buni, stewarzi politicosi si serviabili, avioane curate la interior.Au respectat orarul de zbor mereu.

Raileanu Silvia a comentat la data de 2013-04-13
Zboruri placute, decolari usoare, aterizari line, piloti buni, stewarzi politicosi si serviabili, avioane curate la interior.Au respectat orarul de zbor mereu.

SIMONA CANKAYA a comentat la data de 2013-02-19
Am o parere foarte buna despre aceasta companie; Avioanele decoleaza si ajung la timp , oamenii sunt calzi, stwardesele sunt destul de amabile; suntem informati si totul este perfect; multumesc companiei si sa se mentina tot asa

Pareri despre Swiss

Dan Codrut Alexandru a comentat la data de 2013-04-10
Buni. Bun pret.

lificiu emil a comentat la data de 2012-01-07
seriozitate respect si tot ce trebuie sa faca pentru un pasager cit despre tarom nu pot spune asa ceva sau ce mi sa intimplat pe aeroportul henri coanda lasa de dorit si e foarte urit

Pareri despre Ryanair

Cristian Serdici a comentat la data de 2013-04-10
companie de 5 stele!

florina fortoneanu a comentat la data de 2012-01-10
-are aeronave bine dotate, vizionare de programe la legerea fiecarui pasager -insotitoare de bord foarte amabile si parul f bine strans in coc -in cazul in care comandantul aeronavei are nume romanesc ma simt si mai confortabil

Irina a comentat la data de 2012-01-09
Cea mai buna linie aeriana cu care am zburat. Si am zburat cu zeci.

Pareri despre easyJet

Alexandru Jercan a comentat la data de 2013-04-10
Am calatorit cu Delta pana in USA. Totul a fost perfect, fara intarzieri, goluri de aer, iar mancarea exceptionala.

ferent petru a comentat la data de 2013-04-10
Mai multa atentie pentru selectarea personalului de bord.Am calatori la NewYork.Confortul cam lasa de dorit,incomod in scaune,etc

Pareri despre Alitalia

Valentin Gheorghe a comentat la data de 2013-04-13
Calatoria cu aceasta companie,a fost excelenta,cu mici intarzieri,probabil datorate altor factori,dar per ansamblu,isi meritaun loc in top,pt ca serviciile au fost excelente,personal amabil,conditii excelente de calatorie.

Anda a comentat la data de 2013-04-10
A foet prima calatorie cu avionul. Totul a fost ok. Am avut si escala, cu bagajele nu au fost probleme. A fost o alegere buna.

Jaclina Ossman a comentat la data de 2012-01-09
Este o companie sigura, deservirea la bord este buna. Sunt cam inghesuite locurile, nu e loc la picioare

Pareri despre Delta Air Lines

Dorel Gorunescu a comentat la data de 2012-01-10
Usoara, confortabila si reconfortanta. Achizitia lui Leonard Miron a fost o idee BA excelenta.

E. VOINESCU a comentat la data de 2012-01-09
BRITISCH AIRWAYS, face parte dintre companiile bune de transport. Impedimentul il constituie lungile cozi de la control. KLM , prin controalele pe care le efectueaza la imbarcare , te face sa nu mai apelezi la ei. Companiile americane exceleaza prin slaba mancare oferita. Cam de aceiasi valoare cu BRITICH este LUTHANSA. Comentariul este al unei persoane care in anul 2011 a efectuat patru curse EUROPA -AMERICA

Pareri despre SAS Scandinavian Airlines

Cristina Ion a comentat la data de 2012-01-09
Am simtit ca zbor sau mai bine zis nu am simtit nici decolarea si nici aterizarea, Au dupa mine cei mai buni piloti! Am fost in avionul care nu a reusit aterizarea la Constanta din cauza cetei si a aterizat la Baneasa.

TARCAU ANA MARIA a comentat la data de 2012-01-09
O COMPANIE SERIOASA, DAR CU REGULI PREA RIGIDE

Pareri despre Tarom

Crisan Mihai Petru a comentat la data de 2013-04-11
super calatorie! sa tot calatoresti cu avioane de compania TAP.

Rodica a comentat la data de 2013-04-10
O companie ce detine monopolul pt zborurile catre o buna parte din Brazilia. De aici si preturile ridicate si orele nepotrivite de zbor din anumite destinatii (probabil neinteresante pt ei) cum este si cazul Bucurestiului.

Pareri despre El Al Israel Airlines

Ciuca Mihai a comentat la data de 2013-04-10
in general satisface pe deplin clientul de tip lowcost; probabil cea mai buna companie lowcost cu care am calatorit

RADUCU ALIN-FLORIN a comentat la data de 2012-01-09
un avion f curat insa locul la picoare nu era foarte bun si scaunele sunt un pic cam rigide park ar fi de tren

Pareri despre Thai AirAsia

Dallia a comentat la data de 2013-04-11
- Punctualitate - Zboruri si aterizari line - Mancare buna

oana olaru a comentat la data de 2013-04-11
Parerea este buna; singura mea nemultumirea ar fi la pretul biletelor pt.cursele interne, in speta Iasi-Bucuresti, care ma costa cam la fel cu pretul biletului de la Bucuresti pe ruta externa. Pe vremuri si mancarea servita, pe cursele externe,era net superioara si pot spune incomparabil mai buna decat pe orice alta linie aeriana.

PRICOP CAMELIA a comentat la data de 2013-04-11
am tot respectul pentru compania Tarom si nu pentru ca sunt romanca ci pentru faptul ca au servicii foarte bune si va rog sa ma credeti ca am calatorit si cu alte companii(as enumera doar germanwings,easy get, carpatair, blue air, niki,lufthansa, olimpic air)!Am fost la fel de multumita doar de olimpic air.

Gaita Cristina a comentat la data de 2013-04-10
Calatoresc aproape lunar in strainatate si in cel mai mare procent aleg TAROM !

Gabriela Balanescu a comentat la data de 2013-04-10
Foarte buna, cei mai buni piloti pe care i-am intanlit.

Gheorghe Marilena a comentat la data de 2013-04-10
Calatoriile cu Compania Tarom au decurs excelent,pilotii romani fiind recunoscuti ptr profesionalismul lor.Nu am simtit aproape nimic nici la decoalre nici la aterizare,serviciile la bord au fost excelente tinand cont ca unele companii nu dau un pahar cu apa (bilet de avion la pret intreg) cum ar fi Pegasus Airlines pe Antalya,Blu Air pe Costa del Sol ... O zi buna.

Simona Rebican a comentat la data de 2013-04-10
Am calatorit cu compania Tarom cand am avut o problema de sanatate destul de mare. Am primit extrem de multa atentie din partea intregului echipaj. Atentia acordata a fost foarte mare, s-au asigurat ca totul este in ordine si tot timpul s-au interesat sa sunt bine. Am avut nevoie de amanarea zborului si am primit oferte cu preturi foarte mari, dar in momentul in care am luat legatura cu personalul din orasul in care ne aflam si le-am spus problema noastra ne-au oferit un pret foarte bun pentru imanarea intoarcerii. De asemenea, in comparatie cu alte companii pe aceeasi ruta, Taromul are servicii foarte bune pentru masa oferita! MULTUMIM TAROM!!!

mariana scantee a comentat la data de 2013-04-10
Piloti de exceptie, personal de bord dragut. Mancarea mult mai buna decat pe Air France.

Bianca a comentat la data de 2013-04-10
Au fost in regula zborurile. Gustarile oferite in timpul calatorie nu sunt din belsug, insa comparativ cu alte companii, suficiente pentru zborul respectiv.

Cristian PATRA a comentat la data de 2013-04-10
Am fost n Tenerife cu Airbus-ul Tarom (cursa charter). Totul a fost perfect: respectarea orarului, atitudinea personalului de bord, mesele și băuturile. Felicitări !

Loredana a comentat la data de 2012-01-30
Nu e prima data cand calatoresc cu Tarom, am mai calatorit si anii anteriori.. dar si cu alte companii si pot face diferenta.. Tarom mi-a oferit siguranta si confort... poate la preturi ar mai trebui putin umblat, mi se par cam maricele... iar la capitolul divertisment are trebui sa investeasca, te cam plictisesti pe duarata zborului.

Trasca Floarea a comentat la data de 2012-01-10
Am calatorit in acest an cu Tarom, cu Air France si cu Wizz air. Cel mai mult mi-a placut cu Tarom,(am efectuat un zbor direct Bucuresti Lyon) care ne-a asigurat un zbor placut, civilzat respectand orarul. Personalul era tanar, foarte amabil, plin de solicitudine si agreabil. Multumesc si felicitari!

Simona Largu a comentat la data de 2012-01-07
In general am fost multumita de calitatea calatoriei in sine si a serviciilor oferite. Am vazut diferenta dintre o companie mare cu prestigiu si alte companii de tip low-cost.

Alexie Brindusescu a comentat la data de 2012-01-09
Tarom este o companie de transport aerian pe care o recomand si voi continua sa zbor cu ei dar pretul biletelor este sensibil mai mare decat al altor companii de acelasi calibru.

NELA ION a comentat la data de 2012-01-09
TAROM-sunt fascinata de tot si de toate.Urc in siguranta si cu zimbetul pe buze in aeronava,doar avem cei mai buni piloti!Sunt tratata ca o lady si ma simt frumoasa,doar avem cele mai frumoase insotitoare !Pe durata calatorieie comandantul ne vorbeste ,dovada ca ne trateaza ca pe niste oameni nu ca pe o marfa buna de transportat.Multumesc TAROM.Va doresc tot ce imi doresc eu cind urc in aeronavele voastre!NELA ION

Catalin Tacu a comentat la data de 2012-01-09
mai placut,decat cu multe alte companii,prosionalism deosebit la pilotii tarom,mai putine cuvinte de lauda in privinta echipajului de cabina,adica acea atitudine de superioriate fata de calatorii(aici ma refer la felul in care sunt tratati pasagerii de catre echipaj,felul in care li se raspunde in limba romana in speta,si tonul pe care li se raspunde,aerul acela de a da de pomana,ca vezi doamne daca ti-am adus inca un pahar de apa ti-am facut un favor care iese in evidenta pe expresia fetei insotitorului de zbor),si asta da o nota foarte proasta ,afecteaza cifra de afaceri a companiei ,dar din pacate nu s-a gasit inca persoana potrivita care sa regleze aceasta problema din cauza prietenie dintre angajati si conducere,intr-un cuvantsistemul comunist persista cu succes

Alina Andriescu a comentat la data de 2012-01-09
Am avut mai multe calatorii insa de una imi amintesc mai bine pentru ca au fost niste probleme. Este vorba de un zbor in Antalia la Business Class. La plecare de pe aeroportul Henry Coanda totul a fost perfect (casa speciala, fara coada...). Din pacate desi am avut Business Class si am platit destul de mult diferenta in Antalia ni s-a spus ca Tarom-ul nu are ghiseu separat asa ca am stat la o coada infernala pt Check-In si cu doi copii mici. Apoi cand am ajuns in final in fata ni s-a spus ca nu mai are 4 locuri apropiate si a trebuit sa stau singura cu doi copii si sotul meu undeva pe alt rand :-(

Meteleanu Mihai Radu a comentat la data de 2012-01-09
Parere foarte buna.Personalul de bord manierat,stewardese dragute,ba marea majoritate chiar frumoase am putea spune,pilotii excelenti,la fel vinul si mancarea,cu toata criza. V a doresc mult succes in noul an 2012,& daca voi avea sansa sa calatoresc iar,am sa aleg Taromul ori de cate ori se va ivi ocazia. La Multi Ani

Violeta Bolborici a comentat la data de 2012-01-09
Cea mai buna companie cu care am calatorit! Mancarea buna, serviciile f bune! Personal foarte dragut si amabil! Piloti excelenti!

Pareri despre Swiss

Dan Codrut Alexandru a comentat la data de 2013-04-10
Buni. Bun pret.

lificiu emil a comentat la data de 2012-01-07
seriozitate respect si tot ce trebuie sa faca pentru un pasager cit despre tarom nu pot spune asa ceva sau ce mi sa intimplat pe aeroportul henri coanda lasa de dorit si e foarte urit

Pareri despre Austrian Airlines

Iorgulescu Camelia a comentat la data de 2013-04-11
Calatoria cu aceasta companie nu a avut peripetii, doar mici intarzieri. Pe ansamblu, a decurs bine dar partea de divertisment a fost inexistenta.

Rafila Radu a comentat la data de 2013-04-10
Am calatorit la Tokio ,personalul a fost bun ,mesele gustoase.filmele si muzica de calitate.A fost un zbor lung dar agreabil.

pacuraru florinela a comentat la data de 2012-01-23
calatoresc destul de des cu aceasta companie si sunt f multumita de toate sericiile ,in afara de faptul ca este pe buzunarele noaste ...va multumim si sa ramaneti mereu pe piata romanesca

Pareri despre easyJet

Alexandru Jercan a comentat la data de 2013-04-10
Am calatorit cu Delta pana in USA. Totul a fost perfect, fara intarzieri, goluri de aer, iar mancarea exceptionala.

ferent petru a comentat la data de 2013-04-10
Mai multa atentie pentru selectarea personalului de bord.Am calatori la NewYork.Confortul cam lasa de dorit,incomod in scaune,etc

Pareri despre Malaysia Airlines

crina curca a comentat la data de 2013-04-13
O companie de zboruri internationale cu avionul cu servicii concrete si la cota maxima corespunzatoare. Sint multumita de ea .

PAULINA GHIBAN a comentat la data de 2013-04-11
TOATE CALATORIILE EFECTUATE CU ACEASTA COMPANIE SUNT EXCELENTE !!!!!!!!!ESTE O COMPANIE DE TOP !

Ileana Crisan a comentat la data de 2013-04-11
Am calatorit cu Lufthansa,cu Air Canada,cu British Airways,cu KLM si cu liniile aeriene israeliene. Am ales Lufthansa pentru promtitudine si punctualitate,pentru servirea la bord,in egala masura si Air Canada,dar de departe cele mai confortabile calatorii le poti avea cu KLM.Mai jos ma voi referi la Lufthansa

Matei Raul-Alin a comentat la data de 2013-04-10
Este o companie cu niste tarife potrivite , nu sunt destul de mari pentru o persoana cu un buget nu extraordinar de mare, dar totusi ai posibilitatea de a calatorii. Eu unul personal sunt multumit de aceasta compania,cu toata ca sunt unele lucruri , imprevizibile, cauze de intemperiile vremii ce nu se pot controla si da, cand si cand mai sunt probleme cu orarul de zbor, dar in rest acord nota 10 acestei companii.

Rodica a comentat la data de 2013-04-10
Profesionalism si amabilitate

Cristian Zavate a comentat la data de 2013-04-10
Dintre companiile aeriene cu care am calatorit de-a lungul timpului, ei au fost cei care s-au apropiat cel mai mult de ceea ce se poate numi "linie aeriana" serioasa avand cel mai bun raport calitate-pret.

Liliana Barbu a comentat la data de 2013-04-10
Companie impecabila din toate punctele de vedere. Seriozitate, calitate servicii, totul la superlativ.

Georgescu Olivia a comentat la data de 2013-04-10
Au fost unele intarzieri la decolare (aprox.30 minute)care au fost ulterior recuperate. Mancarea la bord (pentru un zbor de 3) ore a fost reprezentata de o briosa sau un mic sandwich! Complet nesatisfacator!

Eleonora Magiar a comentat la data de 2013-04-10
confortabil, liniste si curatenie la bord, n-au fost probleme de niciun fel. Am apreciat prezenta stewardeseleor in varsta, ceea ce imi demosntreaza ca in tara lor, cel putin in aceasta companie, ca femeie, atunci cand treci de varsta de 30 de ani,inca iti mai poti pastra sau gasi un loc de munca decenta, fara sa trebuiasca sa fi pustoaica blonda si sexy.

Becheanu Mihaela a comentat la data de 2013-04-10
O companie foarte buna din toate punctele de vedere. Am fost multumita si data viitoare am sa o aleg negresit.

Dragulin Elena a comentat la data de 2012-01-11
Am calatorit f.bine cu Lufthansa la Londra,Roma,Francfurt si am cea mai buna parere comparativ cu alte companii aeriene.Felicitari!El.Dragulin

Stefan Streche a comentat la data de 2012-01-09
O rezervare facuta cu aceasta companie inseamna confirmare de aproape 100% a datei si orei anuntate.

Alexandra Mitrescu a comentat la data de 2012-01-09
Calatoria s-a desfasurat cu escala pe fiecare segment de zbor. - Bagajale: au ajuns de fiecare data la timp, fara avarii; - Intarziri: au avut intarzieri la fiecare decolare, si chiar pe segmentul de intoarcere am avut doar 20 min intre cele doua zboruri a.i era sa pierd zborul de legatura - Mancare la bord: gustarea foarte slaba, un orez cu lapte gen iaurt - pe un zbor/ un corn cu branza pe celalalt zbor per segment; cornul era rece si coca tesita, iar iaurtul fara gust; m-as fi asteptat la produse de o calitate mai buna de la o astfel de companie; bauturile - aceleasi c la toate celelalte comapnii aeriene - sprijinul acordat de insotitorii de zbor: au zambit cand vorbeau cu pasagerii insa nu au oferit sprijin la asezarea bagajelor in compartimentele speciale si nici nu au incercat sa organizeze urcarea/ asezarea pasagerilor pe locuri, mai ales ca zborul era in intarziere Impresia de ansamblu a fost buna, iar pe alocuri medie.

VICTORIA a comentat la data de 2012-01-09
PERFECTA! RESPECTA ORELE DE IMBARCARE,AVIONUL CONFORTABILE,PERSONALUL NAVGANT CORECT.

Silvia a comentat la data de 2012-01-09
Calatoria a fost destul de ok overall, insa personalul mi s-a parut foarte plictisit si neimplicat. Faceau minimul necesar care scria in fisa postului, un pic fortat - no human touch. Mi-a displacut in mod speciat aterizarea. Pilotul parca lasa la sol unsac cu cartofi. Si zborul a fost destul de zguduit. Nu stiu daca era vorba de turbulente atmosferice sau nu. Oricum, nu mi s-a mai intamplat la nici o alta companie aeriana sa fie un zbor atat de bruscat si cu o aterizare atat de trantita. Daca nu s-ar fi intamplat si la dus si la intors as fi zis ca e o intamplare. Ulterior am aflat si de la alte persoane care au mai calatorit cu Lufthansa ca au avut experiente asemanatoare. PS. La intaziere ati mai fi putut sa adaugati intre Mici intarzieri si Intarzieri foarte mari si Intarzieri mari. Eu asta as fi bifat in cazul acesta.

Pareri despre LOT

Radu Piticescu a comentat la data de 2013-04-11
Respecta orarul si anuntla legaturile cu alte zboruri. Nu degeaba a scris Wagner opera "Olandezul Zburator"....Zborul intercontinental spre New York multe programe audio si video, mancare si bautura.

maria valeanu a comentat la data de 2013-04-11
Am calatorit de la Bucuresti la Amsterdam -- de mai multe ori in ultimii ani -- si de fiecare data am fost fff multumita de serviciile oferite si de AMABILITATEA , PROFESIONALISMUL CELOR DE LA klm. Le multumesc!

Familia Alexe a comentat la data de 2013-04-11
Iubim aceasta Companie inca din anii 90 cind calatoream in Nigeria! Personalul si serviciile sunt agreabile,omenesti,fara ostentatie! Ii dorim viata lunga! Rodica&Niculae Alexe

Antonela a comentat la data de 2013-04-10
O companie de mare ncredere. Acesta este si motivul pentru care am ales să călătoresc in Canada, de trei ori n 2 ani. Bravo lor!

Elena Serban-Temisan a comentat la data de 2013-04-10
Am calatorit insotita de nepotelul meu minor. Check-in online nu s-a putut face deaorece participam la calatorie 2 adulti si un minor. Rezultatul a fost ca si locurile erau eu si sotul intr-o parte si nepotul separat. Din pacate eu am nimerit pe randul din dreapta iar sotul pe randul din stanga. Nu ne avantaja sa schimbe sotul cu nepotul ca nici asa nu am fi fost unul langa altu l. Oricum pana la urma s-au facut de catre insotitoarele de bord schimbari (la indicatiile celor de la sol) si am calatorit toti trei. Singura neplacere este ca nu se face check-in online odata si la minori si la adutul insotitor.

Stroescu Ana a comentat la data de 2013-04-10
Cea mai profesionista companie. Grija deosebita fata de pasageri, serviciul de bord excelent! Bravo!Calatoresc spre si din USA si tot timpul am fost multumita!

adriana a comentat la data de 2013-04-10
este una dintre cele mai bune companii, dar peste ocean au un avion in care te simti f inghesuit.

C.Costa a comentat la data de 2013-04-10
Sunt foarte multumita de KLM si de serviciile oferite.

Ros a comentat la data de 2012-01-09
Zbor in fiecare an cu KLM in Statele Unite, la San Francisco. E Ok. Poti comenta doar ca pe cursele lungi dau numai mancare asiatica, ceea ce poate fi o problema pentru unii. In rest, sunt ireprosabili.

Pareri despre Alitalia

Valentin Gheorghe a comentat la data de 2013-04-13
Calatoria cu aceasta companie,a fost excelenta,cu mici intarzieri,probabil datorate altor factori,dar per ansamblu,isi meritaun loc in top,pt ca serviciile au fost excelente,personal amabil,conditii excelente de calatorie.

Anda a comentat la data de 2013-04-10
A foet prima calatorie cu avionul. Totul a fost ok. Am avut si escala, cu bagajele nu au fost probleme. A fost o alegere buna.

Jaclina Ossman a comentat la data de 2012-01-09
Este o companie sigura, deservirea la bord este buna. Sunt cam inghesuite locurile, nu e loc la picioare

Pareri despre Wizzair

adrian draguta a comentat la data de 2013-04-12
Serviciile oferite de aceasta companie sunt bune, personalul de bord este foarte amabil iar orarul de zbor este respectat. Putinele exceptii privind orarul de zbor mai apar pe cursele spre Bucuresti, dar asta se intampla nu numai cu Turkish Airlines.

Marian a comentat la data de 2013-04-11
Ar fi minunat daca toate companiile aeriene ar asigura serviciile acestei companii. Oare de ce ei pot?

catalin dumitrascu a comentat la data de 2013-04-11
Placuta, plecare la ora, sosire la fel, mancare excelenta. Bagajele au ajuns deteriorate, nu numai mie, dar poate nu a fost vina lor, ci a celor de pe aeroporturi

Cristina Hincu a comentat la data de 2013-04-10
Super servicii

TOFAN IRINA a comentat la data de 2013-04-10
Am calatorit cu acesta companie pana in Thailanda si retur . Cum am bifat si mai jos sunt Profi . Calatoresc destul de des in afara tarii , cu diverse companii dar cei de la Turkish Airlines i-au depasit pe toti in ceea ce priveste calitatepret .Felicitari !

camelia neanu a comentat la data de 2012-01-09
Personalul este foarte amabil iar mancarea este peste asteptari, incomparabila cu cea de pe alte companii mult mai prestigioase

OGI a comentat la data de 2012-01-09
Servicii de calitate la un pret rezonabil. Insotitoarele de bord sunt deosebit de amabile

Pareri despre Blue Air

MIHAELA GRAMA a comentat la data de 2013-04-11
Sunt adevarati profesionisti, iar stewardesele extrem de amabile.

Paraschiv Roxana Gabriela a comentat la data de 2013-04-10
seriosi, politicosi,punctuali, "nemti" !

Vlad a comentat la data de 2012-09-23
- Orarul de zbor a fost respectat 100% atat la tur cat si la retur - Ambele segmente de zbor au fost operate cu Airbus 319, locuri spatioase - Catering la board ok - Serviciile personalului la board medii Per total experientei Austrian Airlines ii dau nota 9.

Aura Ilie a comentat la data de 2012-01-09
CALATORIILE AU FOST BUNE CHIAR AM FOST PLACUT SURPRINSA DE SERIOZITATE COMPANIEI IN URMA DETERIORARI BAGAJULUI AU FOST FOARTE PROMTI LA DESPAGUBIREA BAGAJULUI.MULTUMESC FRUMOS SI IN CONTINUARE VOI CALATORII CU ACEIASI COMPANIA.

Alexandra Neagu a comentat la data de 2012-01-09
Este cea mai buna companie cu care am calatorit. Personal foarte amabil, care chiar vorbeste limba engleza fara sa te faca sa te simti prost ca nu stii germana, zbor foarte comfortabil, fara intarzieri.

Pareri despre El Al Israel Airlines

Ciuca Mihai a comentat la data de 2013-04-10
in general satisface pe deplin clientul de tip lowcost; probabil cea mai buna companie lowcost cu care am calatorit

RADUCU ALIN-FLORIN a comentat la data de 2012-01-09
un avion f curat insa locul la picoare nu era foarte bun si scaunele sunt un pic cam rigide park ar fi de tren

Pareri despre Thai AirAsia

Dallia a comentat la data de 2013-04-11
- Punctualitate - Zboruri si aterizari line - Mancare buna

oana olaru a comentat la data de 2013-04-11
Parerea este buna; singura mea nemultumirea ar fi la pretul biletelor pt.cursele interne, in speta Iasi-Bucuresti, care ma costa cam la fel cu pretul biletului de la Bucuresti pe ruta externa. Pe vremuri si mancarea servita, pe cursele externe,era net superioara si pot spune incomparabil mai buna decat pe orice alta linie aeriana.

PRICOP CAMELIA a comentat la data de 2013-04-11
am tot respectul pentru compania Tarom si nu pentru ca sunt romanca ci pentru faptul ca au servicii foarte bune si va rog sa ma credeti ca am calatorit si cu alte companii(as enumera doar germanwings,easy get, carpatair, blue air, niki,lufthansa, olimpic air)!Am fost la fel de multumita doar de olimpic air.

Gaita Cristina a comentat la data de 2013-04-10
Calatoresc aproape lunar in strainatate si in cel mai mare procent aleg TAROM !

Gabriela Balanescu a comentat la data de 2013-04-10
Foarte buna, cei mai buni piloti pe care i-am intanlit.

Gheorghe Marilena a comentat la data de 2013-04-10
Calatoriile cu Compania Tarom au decurs excelent,pilotii romani fiind recunoscuti ptr profesionalismul lor.Nu am simtit aproape nimic nici la decoalre nici la aterizare,serviciile la bord au fost excelente tinand cont ca unele companii nu dau un pahar cu apa (bilet de avion la pret intreg) cum ar fi Pegasus Airlines pe Antalya,Blu Air pe Costa del Sol ... O zi buna.

Simona Rebican a comentat la data de 2013-04-10
Am calatorit cu compania Tarom cand am avut o problema de sanatate destul de mare. Am primit extrem de multa atentie din partea intregului echipaj. Atentia acordata a fost foarte mare, s-au asigurat ca totul este in ordine si tot timpul s-au interesat sa sunt bine. Am avut nevoie de amanarea zborului si am primit oferte cu preturi foarte mari, dar in momentul in care am luat legatura cu personalul din orasul in care ne aflam si le-am spus problema noastra ne-au oferit un pret foarte bun pentru imanarea intoarcerii. De asemenea, in comparatie cu alte companii pe aceeasi ruta, Taromul are servicii foarte bune pentru masa oferita! MULTUMIM TAROM!!!

mariana scantee a comentat la data de 2013-04-10
Piloti de exceptie, personal de bord dragut. Mancarea mult mai buna decat pe Air France.

Bianca a comentat la data de 2013-04-10
Au fost in regula zborurile. Gustarile oferite in timpul calatorie nu sunt din belsug, insa comparativ cu alte companii, suficiente pentru zborul respectiv.

Cristian PATRA a comentat la data de 2013-04-10
Am fost n Tenerife cu Airbus-ul Tarom (cursa charter). Totul a fost perfect: respectarea orarului, atitudinea personalului de bord, mesele și băuturile. Felicitări !

Loredana a comentat la data de 2012-01-30
Nu e prima data cand calatoresc cu Tarom, am mai calatorit si anii anteriori.. dar si cu alte companii si pot face diferenta.. Tarom mi-a oferit siguranta si confort... poate la preturi ar mai trebui putin umblat, mi se par cam maricele... iar la capitolul divertisment are trebui sa investeasca, te cam plictisesti pe duarata zborului.

Trasca Floarea a comentat la data de 2012-01-10
Am calatorit in acest an cu Tarom, cu Air France si cu Wizz air. Cel mai mult mi-a placut cu Tarom,(am efectuat un zbor direct Bucuresti Lyon) care ne-a asigurat un zbor placut, civilzat respectand orarul. Personalul era tanar, foarte amabil, plin de solicitudine si agreabil. Multumesc si felicitari!

Simona Largu a comentat la data de 2012-01-07
In general am fost multumita de calitatea calatoriei in sine si a serviciilor oferite. Am vazut diferenta dintre o companie mare cu prestigiu si alte companii de tip low-cost.

Alexie Brindusescu a comentat la data de 2012-01-09
Tarom este o companie de transport aerian pe care o recomand si voi continua sa zbor cu ei dar pretul biletelor este sensibil mai mare decat al altor companii de acelasi calibru.

NELA ION a comentat la data de 2012-01-09
TAROM-sunt fascinata de tot si de toate.Urc in siguranta si cu zimbetul pe buze in aeronava,doar avem cei mai buni piloti!Sunt tratata ca o lady si ma simt frumoasa,doar avem cele mai frumoase insotitoare !Pe durata calatorieie comandantul ne vorbeste ,dovada ca ne trateaza ca pe niste oameni nu ca pe o marfa buna de transportat.Multumesc TAROM.Va doresc tot ce imi doresc eu cind urc in aeronavele voastre!NELA ION

Catalin Tacu a comentat la data de 2012-01-09
mai placut,decat cu multe alte companii,prosionalism deosebit la pilotii tarom,mai putine cuvinte de lauda in privinta echipajului de cabina,adica acea atitudine de superioriate fata de calatorii(aici ma refer la felul in care sunt tratati pasagerii de catre echipaj,felul in care li se raspunde in limba romana in speta,si tonul pe care li se raspunde,aerul acela de a da de pomana,ca vezi doamne daca ti-am adus inca un pahar de apa ti-am facut un favor care iese in evidenta pe expresia fetei insotitorului de zbor),si asta da o nota foarte proasta ,afecteaza cifra de afaceri a companiei ,dar din pacate nu s-a gasit inca persoana potrivita care sa regleze aceasta problema din cauza prietenie dintre angajati si conducere,intr-un cuvantsistemul comunist persista cu succes

Alina Andriescu a comentat la data de 2012-01-09
Am avut mai multe calatorii insa de una imi amintesc mai bine pentru ca au fost niste probleme. Este vorba de un zbor in Antalia la Business Class. La plecare de pe aeroportul Henry Coanda totul a fost perfect (casa speciala, fara coada...). Din pacate desi am avut Business Class si am platit destul de mult diferenta in Antalia ni s-a spus ca Tarom-ul nu are ghiseu separat asa ca am stat la o coada infernala pt Check-In si cu doi copii mici. Apoi cand am ajuns in final in fata ni s-a spus ca nu mai are 4 locuri apropiate si a trebuit sa stau singura cu doi copii si sotul meu undeva pe alt rand :-(

Meteleanu Mihai Radu a comentat la data de 2012-01-09
Parere foarte buna.Personalul de bord manierat,stewardese dragute,ba marea majoritate chiar frumoase am putea spune,pilotii excelenti,la fel vinul si mancarea,cu toata criza. V a doresc mult succes in noul an 2012,& daca voi avea sansa sa calatoresc iar,am sa aleg Taromul ori de cate ori se va ivi ocazia. La Multi Ani

Violeta Bolborici a comentat la data de 2012-01-09
Cea mai buna companie cu care am calatorit! Mancarea buna, serviciile f bune! Personal foarte dragut si amabil! Piloti excelenti!

Pareri despre Austrian Airlines

Iorgulescu Camelia a comentat la data de 2013-04-11
Calatoria cu aceasta companie nu a avut peripetii, doar mici intarzieri. Pe ansamblu, a decurs bine dar partea de divertisment a fost inexistenta.

Rafila Radu a comentat la data de 2013-04-10
Am calatorit la Tokio ,personalul a fost bun ,mesele gustoase.filmele si muzica de calitate.A fost un zbor lung dar agreabil.

pacuraru florinela a comentat la data de 2012-01-23
calatoresc destul de des cu aceasta companie si sunt f multumita de toate sericiile ,in afara de faptul ca este pe buzunarele noaste ...va multumim si sa ramaneti mereu pe piata romanesca

Pareri despre Malaysia Airlines

crina curca a comentat la data de 2013-04-13
O companie de zboruri internationale cu avionul cu servicii concrete si la cota maxima corespunzatoare. Sint multumita de ea .

PAULINA GHIBAN a comentat la data de 2013-04-11
TOATE CALATORIILE EFECTUATE CU ACEASTA COMPANIE SUNT EXCELENTE !!!!!!!!!ESTE O COMPANIE DE TOP !

Ileana Crisan a comentat la data de 2013-04-11
Am calatorit cu Lufthansa,cu Air Canada,cu British Airways,cu KLM si cu liniile aeriene israeliene. Am ales Lufthansa pentru promtitudine si punctualitate,pentru servirea la bord,in egala masura si Air Canada,dar de departe cele mai confortabile calatorii le poti avea cu KLM.Mai jos ma voi referi la Lufthansa

Matei Raul-Alin a comentat la data de 2013-04-10
Este o companie cu niste tarife potrivite , nu sunt destul de mari pentru o persoana cu un buget nu extraordinar de mare, dar totusi ai posibilitatea de a calatorii. Eu unul personal sunt multumit de aceasta compania,cu toata ca sunt unele lucruri , imprevizibile, cauze de intemperiile vremii ce nu se pot controla si da, cand si cand mai sunt probleme cu orarul de zbor, dar in rest acord nota 10 acestei companii.

Rodica a comentat la data de 2013-04-10
Profesionalism si amabilitate

Cristian Zavate a comentat la data de 2013-04-10
Dintre companiile aeriene cu care am calatorit de-a lungul timpului, ei au fost cei care s-au apropiat cel mai mult de ceea ce se poate numi "linie aeriana" serioasa avand cel mai bun raport calitate-pret.

Liliana Barbu a comentat la data de 2013-04-10
Companie impecabila din toate punctele de vedere. Seriozitate, calitate servicii, totul la superlativ.

Georgescu Olivia a comentat la data de 2013-04-10
Au fost unele intarzieri la decolare (aprox.30 minute)care au fost ulterior recuperate. Mancarea la bord (pentru un zbor de 3) ore a fost reprezentata de o briosa sau un mic sandwich! Complet nesatisfacator!

Eleonora Magiar a comentat la data de 2013-04-10
confortabil, liniste si curatenie la bord, n-au fost probleme de niciun fel. Am apreciat prezenta stewardeseleor in varsta, ceea ce imi demosntreaza ca in tara lor, cel putin in aceasta companie, ca femeie, atunci cand treci de varsta de 30 de ani,inca iti mai poti pastra sau gasi un loc de munca decenta, fara sa trebuiasca sa fi pustoaica blonda si sexy.

Becheanu Mihaela a comentat la data de 2013-04-10
O companie foarte buna din toate punctele de vedere. Am fost multumita si data viitoare am sa o aleg negresit.

Dragulin Elena a comentat la data de 2012-01-11
Am calatorit f.bine cu Lufthansa la Londra,Roma,Francfurt si am cea mai buna parere comparativ cu alte companii aeriene.Felicitari!El.Dragulin

Stefan Streche a comentat la data de 2012-01-09
O rezervare facuta cu aceasta companie inseamna confirmare de aproape 100% a datei si orei anuntate.

Alexandra Mitrescu a comentat la data de 2012-01-09
Calatoria s-a desfasurat cu escala pe fiecare segment de zbor. - Bagajale: au ajuns de fiecare data la timp, fara avarii; - Intarziri: au avut intarzieri la fiecare decolare, si chiar pe segmentul de intoarcere am avut doar 20 min intre cele doua zboruri a.i era sa pierd zborul de legatura - Mancare la bord: gustarea foarte slaba, un orez cu lapte gen iaurt - pe un zbor/ un corn cu branza pe celalalt zbor per segment; cornul era rece si coca tesita, iar iaurtul fara gust; m-as fi asteptat la produse de o calitate mai buna de la o astfel de companie; bauturile - aceleasi c la toate celelalte comapnii aeriene - sprijinul acordat de insotitorii de zbor: au zambit cand vorbeau cu pasagerii insa nu au oferit sprijin la asezarea bagajelor in compartimentele speciale si nici nu au incercat sa organizeze urcarea/ asezarea pasagerilor pe locuri, mai ales ca zborul era in intarziere Impresia de ansamblu a fost buna, iar pe alocuri medie.

VICTORIA a comentat la data de 2012-01-09
PERFECTA! RESPECTA ORELE DE IMBARCARE,AVIONUL CONFORTABILE,PERSONALUL NAVGANT CORECT.

Silvia a comentat la data de 2012-01-09
Calatoria a fost destul de ok overall, insa personalul mi s-a parut foarte plictisit si neimplicat. Faceau minimul necesar care scria in fisa postului, un pic fortat - no human touch. Mi-a displacut in mod speciat aterizarea. Pilotul parca lasa la sol unsac cu cartofi. Si zborul a fost destul de zguduit. Nu stiu daca era vorba de turbulente atmosferice sau nu. Oricum, nu mi s-a mai intamplat la nici o alta companie aeriana sa fie un zbor atat de bruscat si cu o aterizare atat de trantita. Daca nu s-ar fi intamplat si la dus si la intors as fi zis ca e o intamplare. Ulterior am aflat si de la alte persoane care au mai calatorit cu Lufthansa ca au avut experiente asemanatoare. PS. La intaziere ati mai fi putut sa adaugati intre Mici intarzieri si Intarzieri foarte mari si Intarzieri mari. Eu asta as fi bifat in cazul acesta.

Pareri despre LOT

Radu Piticescu a comentat la data de 2013-04-11
Respecta orarul si anuntla legaturile cu alte zboruri. Nu degeaba a scris Wagner opera "Olandezul Zburator"....Zborul intercontinental spre New York multe programe audio si video, mancare si bautura.

maria valeanu a comentat la data de 2013-04-11
Am calatorit de la Bucuresti la Amsterdam -- de mai multe ori in ultimii ani -- si de fiecare data am fost fff multumita de serviciile oferite si de AMABILITATEA , PROFESIONALISMUL CELOR DE LA klm. Le multumesc!

Familia Alexe a comentat la data de 2013-04-11
Iubim aceasta Companie inca din anii 90 cind calatoream in Nigeria! Personalul si serviciile sunt agreabile,omenesti,fara ostentatie! Ii dorim viata lunga! Rodica&Niculae Alexe

Antonela a comentat la data de 2013-04-10
O companie de mare ncredere. Acesta este si motivul pentru care am ales să călătoresc in Canada, de trei ori n 2 ani. Bravo lor!

Elena Serban-Temisan a comentat la data de 2013-04-10
Am calatorit insotita de nepotelul meu minor. Check-in online nu s-a putut face deaorece participam la calatorie 2 adulti si un minor. Rezultatul a fost ca si locurile erau eu si sotul intr-o parte si nepotul separat. Din pacate eu am nimerit pe randul din dreapta iar sotul pe randul din stanga. Nu ne avantaja sa schimbe sotul cu nepotul ca nici asa nu am fi fost unul langa altu l. Oricum pana la urma s-au facut de catre insotitoarele de bord schimbari (la indicatiile celor de la sol) si am calatorit toti trei. Singura neplacere este ca nu se face check-in online odata si la minori si la adutul insotitor.

Stroescu Ana a comentat la data de 2013-04-10
Cea mai profesionista companie. Grija deosebita fata de pasageri, serviciul de bord excelent! Bravo!Calatoresc spre si din USA si tot timpul am fost multumita!

adriana a comentat la data de 2013-04-10
este una dintre cele mai bune companii, dar peste ocean au un avion in care te simti f inghesuit.

C.Costa a comentat la data de 2013-04-10
Sunt foarte multumita de KLM si de serviciile oferite.

Ros a comentat la data de 2012-01-09
Zbor in fiecare an cu KLM in Statele Unite, la San Francisco. E Ok. Poti comenta doar ca pe cursele lungi dau numai mancare asiatica, ceea ce poate fi o problema pentru unii. In rest, sunt ireprosabili.

Pareri despre British Airways

Bacesc Vlad a comentat la data de 2013-04-12
Pana anul trecut, am avut probleme in ceea ce priveste recuperarea taxelor de aeroport. Obisnuiesc sa fac rezervari cu foarte mult timp inaintea zborului, iar la Blue Air se pot obtine bilete la un pret extrem de mic. Intotdeauna am fost multumit de ceea ce inseamna zborul in sine (insotitoare de zbor zambitoare si foarte amabile, piloti competenti), facand o comparatie cu alte companii cu care am zburat, a fost chiar mai bine. Schimbandu-si strategia si in ceea ce priveste relatiile cu clientii, de care in trecut am fost nemultumit, compania are mult de castigat. In aceste conditii, nu voi fi interesat sa o schimb, mai ales ca nu mai foloseste aeroportul Baneasa.

ANA MARIA TARCAU a comentat la data de 2013-04-12
AM CALATORIT LA SFIRSITUL LUI OCTOBRIE 2012 BUCURESTI-BOLOGNA SINT F.MULTUMITA DE ACEASTA COMPANIE, DE STURDEZE SI ATUARZI, DE PILOTI DE FELUL CUM SE COMPORTAU, DOAR CA PENTRU MINE E INCOMODA ACEASTA RUTA, STIND IN FIRENZE NU E POSIBIL SA SE BAGE SI ZBORURI DIN FIRENZE? SAU PISA? WIZZ AER-UL E SCUMP SI NU DAU ACELEASI SERVICII CA BLUE-AERUL

elena a comentat la data de 2013-04-12
din punctul meu de vedere ,compania Blue Air este serioasa si putem calatori an siguranta.personalul de bord mereu dragut si promt.

Elena a comentat la data de 2013-04-11
Sant multumita de serviciile companiei, am doar o problema la care nu gasesc un rqspuns. de ce compania Blue Air nu opereaza si pe aeroportul international Iasi , macar o data pe saptamana in perioada de vara. santem foarte multi pasageri care trebuie sa mergem la Bacau , dupa care sa ajugem in zona Iasi.Ar fi minunat sa se gaseasca solutii si pentru cei care vor sa ajunga la iasi fara sa faca escala calatorind cu compania Carpatair

Marian a comentat la data de 2013-04-10
Am avuti calatorii placute cu Blue Air.

Rodica a comentat la data de 2013-04-10
Una din companiile aeriene pe care o recomand A NU FI FOLOSITA. Poate exista si profesionisti, oameni amabili, politicosi, binevoitori insa din pacate eu nu i-am intalnit. In plus preturile sunt aproape la fel ca la o companie de linie, asa ca nu vad de ce ar mai fi preferata uneia care ofera o flota mai buna, o alta atitudine, conditii mai bune in general.

loredana ignat a comentat la data de 2013-04-10
Sant foarte eficiente si acorda foarte multa atentie pasagerilor si ofera sboruri placute si sigure

negulescu adriana a comentat la data de 2013-04-10
salut! a fost bine dar cam de fiecare data cand merg cu blueair sunt intarzieri,fara explicatii.si nu prea e evident cand calatoresti cu un copil.

Ramona Ciolac a comentat la data de 2012-01-10
Confortabila, in siguranta, personalul este amabil si serviabil, insa exista cateodata putin spatiu, in avioanele mici si mai vechi. Sfatul meu: sa innoiasca un pic flota de avioane si totul este perfect. Multumesc pentru colaborare si un an minunat in zbor! PS - un lucru de invidiat si de laudat pentru aceasta companie Blue Air Felicitari cu miile pentru ca mereu avioanele decoleaza la timp, si aterizeaza chiar mai repede decat este in orar, fapt de care sunt foarte multumita.

Danel Dumitru a comentat la data de 2012-01-09
In raportul calitate pret , indiscutabil primul loc. Buni profesionisti , echipaje de cabina si mai ales piloti EXTRAORDINARI ! Te simti in siguranta si esti tratat corect. Ca repros , ar trebui sa acopere o arie mai larga de destinatii in Germania , au doar Stuttgart , in centru.Ideal ar fi sa revina BERLINUL , DUSSELDORF / sau DORTMUND ca noi destinatii si in sud MUNCHEN-ul ! In rest SUPER !

Pareri despre Qatar Airways

Raileanu Silvia a comentat la data de 2013-04-13
Zboruri placute, decolari usoare, aterizari line, piloti buni, stewarzi politicosi si serviabili, avioane curate la interior.Au respectat orarul de zbor mereu.

Raileanu Silvia a comentat la data de 2013-04-13
Zboruri placute, decolari usoare, aterizari line, piloti buni, stewarzi politicosi si serviabili, avioane curate la interior.Au respectat orarul de zbor mereu.

SIMONA CANKAYA a comentat la data de 2013-02-19
Am o parere foarte buna despre aceasta companie; Avioanele decoleaza si ajung la timp , oamenii sunt calzi, stwardesele sunt destul de amabile; suntem informati si totul este perfect; multumesc companiei si sa se mentina tot asa

Pareri despre Wizzair

adrian draguta a comentat la data de 2013-04-12
Serviciile oferite de aceasta companie sunt bune, personalul de bord este foarte amabil iar orarul de zbor este respectat. Putinele exceptii privind orarul de zbor mai apar pe cursele spre Bucuresti, dar asta se intampla nu numai cu Turkish Airlines.

Marian a comentat la data de 2013-04-11
Ar fi minunat daca toate companiile aeriene ar asigura serviciile acestei companii. Oare de ce ei pot?

catalin dumitrascu a comentat la data de 2013-04-11
Placuta, plecare la ora, sosire la fel, mancare excelenta. Bagajele au ajuns deteriorate, nu numai mie, dar poate nu a fost vina lor, ci a celor de pe aeroporturi

Cristina Hincu a comentat la data de 2013-04-10
Super servicii

TOFAN IRINA a comentat la data de 2013-04-10
Am calatorit cu acesta companie pana in Thailanda si retur . Cum am bifat si mai jos sunt Profi . Calatoresc destul de des in afara tarii , cu diverse companii dar cei de la Turkish Airlines i-au depasit pe toti in ceea ce priveste calitatepret .Felicitari !

camelia neanu a comentat la data de 2012-01-09
Personalul este foarte amabil iar mancarea este peste asteptari, incomparabila cu cea de pe alte companii mult mai prestigioase

OGI a comentat la data de 2012-01-09
Servicii de calitate la un pret rezonabil. Insotitoarele de bord sunt deosebit de amabile

Pareri despre Alitalia

Valentin Gheorghe a comentat la data de 2013-04-13
Calatoria cu aceasta companie,a fost excelenta,cu mici intarzieri,probabil datorate altor factori,dar per ansamblu,isi meritaun loc in top,pt ca serviciile au fost excelente,personal amabil,conditii excelente de calatorie.

Anda a comentat la data de 2013-04-10
A foet prima calatorie cu avionul. Totul a fost ok. Am avut si escala, cu bagajele nu au fost probleme. A fost o alegere buna.

Jaclina Ossman a comentat la data de 2012-01-09
Este o companie sigura, deservirea la bord este buna. Sunt cam inghesuite locurile, nu e loc la picioare

Pareri despre El Al Israel Airlines

Ciuca Mihai a comentat la data de 2013-04-10
in general satisface pe deplin clientul de tip lowcost; probabil cea mai buna companie lowcost cu care am calatorit

RADUCU ALIN-FLORIN a comentat la data de 2012-01-09
un avion f curat insa locul la picoare nu era foarte bun si scaunele sunt un pic cam rigide park ar fi de tren

Pareri despre Thai AirAsia

Dallia a comentat la data de 2013-04-11
- Punctualitate - Zboruri si aterizari line - Mancare buna

oana olaru a comentat la data de 2013-04-11
Parerea este buna; singura mea nemultumirea ar fi la pretul biletelor pt.cursele interne, in speta Iasi-Bucuresti, care ma costa cam la fel cu pretul biletului de la Bucuresti pe ruta externa. Pe vremuri si mancarea servita, pe cursele externe,era net superioara si pot spune incomparabil mai buna decat pe orice alta linie aeriana.

PRICOP CAMELIA a comentat la data de 2013-04-11
am tot respectul pentru compania Tarom si nu pentru ca sunt romanca ci pentru faptul ca au servicii foarte bune si va rog sa ma credeti ca am calatorit si cu alte companii(as enumera doar germanwings,easy get, carpatair, blue air, niki,lufthansa, olimpic air)!Am fost la fel de multumita doar de olimpic air.

Gaita Cristina a comentat la data de 2013-04-10
Calatoresc aproape lunar in strainatate si in cel mai mare procent aleg TAROM !

Gabriela Balanescu a comentat la data de 2013-04-10
Foarte buna, cei mai buni piloti pe care i-am intanlit.

Gheorghe Marilena a comentat la data de 2013-04-10
Calatoriile cu Compania Tarom au decurs excelent,pilotii romani fiind recunoscuti ptr profesionalismul lor.Nu am simtit aproape nimic nici la decoalre nici la aterizare,serviciile la bord au fost excelente tinand cont ca unele companii nu dau un pahar cu apa (bilet de avion la pret intreg) cum ar fi Pegasus Airlines pe Antalya,Blu Air pe Costa del Sol ... O zi buna.

Simona Rebican a comentat la data de 2013-04-10
Am calatorit cu compania Tarom cand am avut o problema de sanatate destul de mare. Am primit extrem de multa atentie din partea intregului echipaj. Atentia acordata a fost foarte mare, s-au asigurat ca totul este in ordine si tot timpul s-au interesat sa sunt bine. Am avut nevoie de amanarea zborului si am primit oferte cu preturi foarte mari, dar in momentul in care am luat legatura cu personalul din orasul in care ne aflam si le-am spus problema noastra ne-au oferit un pret foarte bun pentru imanarea intoarcerii. De asemenea, in comparatie cu alte companii pe aceeasi ruta, Taromul are servicii foarte bune pentru masa oferita! MULTUMIM TAROM!!!

mariana scantee a comentat la data de 2013-04-10
Piloti de exceptie, personal de bord dragut. Mancarea mult mai buna decat pe Air France.

Bianca a comentat la data de 2013-04-10
Au fost in regula zborurile. Gustarile oferite in timpul calatorie nu sunt din belsug, insa comparativ cu alte companii, suficiente pentru zborul respectiv.

Cristian PATRA a comentat la data de 2013-04-10
Am fost n Tenerife cu Airbus-ul Tarom (cursa charter). Totul a fost perfect: respectarea orarului, atitudinea personalului de bord, mesele și băuturile. Felicitări !

Loredana a comentat la data de 2012-01-30
Nu e prima data cand calatoresc cu Tarom, am mai calatorit si anii anteriori.. dar si cu alte companii si pot face diferenta.. Tarom mi-a oferit siguranta si confort... poate la preturi ar mai trebui putin umblat, mi se par cam maricele... iar la capitolul divertisment are trebui sa investeasca, te cam plictisesti pe duarata zborului.

Trasca Floarea a comentat la data de 2012-01-10
Am calatorit in acest an cu Tarom, cu Air France si cu Wizz air. Cel mai mult mi-a placut cu Tarom,(am efectuat un zbor direct Bucuresti Lyon) care ne-a asigurat un zbor placut, civilzat respectand orarul. Personalul era tanar, foarte amabil, plin de solicitudine si agreabil. Multumesc si felicitari!

Simona Largu a comentat la data de 2012-01-07
In general am fost multumita de calitatea calatoriei in sine si a serviciilor oferite. Am vazut diferenta dintre o companie mare cu prestigiu si alte companii de tip low-cost.

Alexie Brindusescu a comentat la data de 2012-01-09
Tarom este o companie de transport aerian pe care o recomand si voi continua sa zbor cu ei dar pretul biletelor este sensibil mai mare decat al altor companii de acelasi calibru.

NELA ION a comentat la data de 2012-01-09
TAROM-sunt fascinata de tot si de toate.Urc in siguranta si cu zimbetul pe buze in aeronava,doar avem cei mai buni piloti!Sunt tratata ca o lady si ma simt frumoasa,doar avem cele mai frumoase insotitoare !Pe durata calatorieie comandantul ne vorbeste ,dovada ca ne trateaza ca pe niste oameni nu ca pe o marfa buna de transportat.Multumesc TAROM.Va doresc tot ce imi doresc eu cind urc in aeronavele voastre!NELA ION

Catalin Tacu a comentat la data de 2012-01-09
mai placut,decat cu multe alte companii,prosionalism deosebit la pilotii tarom,mai putine cuvinte de lauda in privinta echipajului de cabina,adica acea atitudine de superioriate fata de calatorii(aici ma refer la felul in care sunt tratati pasagerii de catre echipaj,felul in care li se raspunde in limba romana in speta,si tonul pe care li se raspunde,aerul acela de a da de pomana,ca vezi doamne daca ti-am adus inca un pahar de apa ti-am facut un favor care iese in evidenta pe expresia fetei insotitorului de zbor),si asta da o nota foarte proasta ,afecteaza cifra de afaceri a companiei ,dar din pacate nu s-a gasit inca persoana potrivita care sa regleze aceasta problema din cauza prietenie dintre angajati si conducere,intr-un cuvantsistemul comunist persista cu succes

Alina Andriescu a comentat la data de 2012-01-09
Am avut mai multe calatorii insa de una imi amintesc mai bine pentru ca au fost niste probleme. Este vorba de un zbor in Antalia la Business Class. La plecare de pe aeroportul Henry Coanda totul a fost perfect (casa speciala, fara coada...). Din pacate desi am avut Business Class si am platit destul de mult diferenta in Antalia ni s-a spus ca Tarom-ul nu are ghiseu separat asa ca am stat la o coada infernala pt Check-In si cu doi copii mici. Apoi cand am ajuns in final in fata ni s-a spus ca nu mai are 4 locuri apropiate si a trebuit sa stau singura cu doi copii si sotul meu undeva pe alt rand :-(

Meteleanu Mihai Radu a comentat la data de 2012-01-09
Parere foarte buna.Personalul de bord manierat,stewardese dragute,ba marea majoritate chiar frumoase am putea spune,pilotii excelenti,la fel vinul si mancarea,cu toata criza. V a doresc mult succes in noul an 2012,& daca voi avea sansa sa calatoresc iar,am sa aleg Taromul ori de cate ori se va ivi ocazia. La Multi Ani

Violeta Bolborici a comentat la data de 2012-01-09
Cea mai buna companie cu care am calatorit! Mancarea buna, serviciile f bune! Personal foarte dragut si amabil! Piloti excelenti!

Pareri despre Austrian Airlines

Iorgulescu Camelia a comentat la data de 2013-04-11
Calatoria cu aceasta companie nu a avut peripetii, doar mici intarzieri. Pe ansamblu, a decurs bine dar partea de divertisment a fost inexistenta.

Rafila Radu a comentat la data de 2013-04-10
Am calatorit la Tokio ,personalul a fost bun ,mesele gustoase.filmele si muzica de calitate.A fost un zbor lung dar agreabil.

pacuraru florinela a comentat la data de 2012-01-23
calatoresc destul de des cu aceasta companie si sunt f multumita de toate sericiile ,in afara de faptul ca este pe buzunarele noaste ...va multumim si sa ramaneti mereu pe piata romanesca

Pareri despre Malaysia Airlines

crina curca a comentat la data de 2013-04-13
O companie de zboruri internationale cu avionul cu servicii concrete si la cota maxima corespunzatoare. Sint multumita de ea .

PAULINA GHIBAN a comentat la data de 2013-04-11
TOATE CALATORIILE EFECTUATE CU ACEASTA COMPANIE SUNT EXCELENTE !!!!!!!!!ESTE O COMPANIE DE TOP !

Ileana Crisan a comentat la data de 2013-04-11
Am calatorit cu Lufthansa,cu Air Canada,cu British Airways,cu KLM si cu liniile aeriene israeliene. Am ales Lufthansa pentru promtitudine si punctualitate,pentru servirea la bord,in egala masura si Air Canada,dar de departe cele mai confortabile calatorii le poti avea cu KLM.Mai jos ma voi referi la Lufthansa

Matei Raul-Alin a comentat la data de 2013-04-10
Este o companie cu niste tarife potrivite , nu sunt destul de mari pentru o persoana cu un buget nu extraordinar de mare, dar totusi ai posibilitatea de a calatorii. Eu unul personal sunt multumit de aceasta compania,cu toata ca sunt unele lucruri , imprevizibile, cauze de intemperiile vremii ce nu se pot controla si da, cand si cand mai sunt probleme cu orarul de zbor, dar in rest acord nota 10 acestei companii.

Rodica a comentat la data de 2013-04-10
Profesionalism si amabilitate

Cristian Zavate a comentat la data de 2013-04-10
Dintre companiile aeriene cu care am calatorit de-a lungul timpului, ei au fost cei care s-au apropiat cel mai mult de ceea ce se poate numi "linie aeriana" serioasa avand cel mai bun raport calitate-pret.

Liliana Barbu a comentat la data de 2013-04-10
Companie impecabila din toate punctele de vedere. Seriozitate, calitate servicii, totul la superlativ.

Georgescu Olivia a comentat la data de 2013-04-10
Au fost unele intarzieri la decolare (aprox.30 minute)care au fost ulterior recuperate. Mancarea la bord (pentru un zbor de 3) ore a fost reprezentata de o briosa sau un mic sandwich! Complet nesatisfacator!

Eleonora Magiar a comentat la data de 2013-04-10
confortabil, liniste si curatenie la bord, n-au fost probleme de niciun fel. Am apreciat prezenta stewardeseleor in varsta, ceea ce imi demosntreaza ca in tara lor, cel putin in aceasta companie, ca femeie, atunci cand treci de varsta de 30 de ani,inca iti mai poti pastra sau gasi un loc de munca decenta, fara sa trebuiasca sa fi pustoaica blonda si sexy.

Becheanu Mihaela a comentat la data de 2013-04-10
O companie foarte buna din toate punctele de vedere. Am fost multumita si data viitoare am sa o aleg negresit.

Dragulin Elena a comentat la data de 2012-01-11
Am calatorit f.bine cu Lufthansa la Londra,Roma,Francfurt si am cea mai buna parere comparativ cu alte companii aeriene.Felicitari!El.Dragulin

Stefan Streche a comentat la data de 2012-01-09
O rezervare facuta cu aceasta companie inseamna confirmare de aproape 100% a datei si orei anuntate.

Alexandra Mitrescu a comentat la data de 2012-01-09
Calatoria s-a desfasurat cu escala pe fiecare segment de zbor. - Bagajale: au ajuns de fiecare data la timp, fara avarii; - Intarziri: au avut intarzieri la fiecare decolare, si chiar pe segmentul de intoarcere am avut doar 20 min intre cele doua zboruri a.i era sa pierd zborul de legatura - Mancare la bord: gustarea foarte slaba, un orez cu lapte gen iaurt - pe un zbor/ un corn cu branza pe celalalt zbor per segment; cornul era rece si coca tesita, iar iaurtul fara gust; m-as fi asteptat la produse de o calitate mai buna de la o astfel de companie; bauturile - aceleasi c la toate celelalte comapnii aeriene - sprijinul acordat de insotitorii de zbor: au zambit cand vorbeau cu pasagerii insa nu au oferit sprijin la asezarea bagajelor in compartimentele speciale si nici nu au incercat sa organizeze urcarea/ asezarea pasagerilor pe locuri, mai ales ca zborul era in intarziere Impresia de ansamblu a fost buna, iar pe alocuri medie.

VICTORIA a comentat la data de 2012-01-09
PERFECTA! RESPECTA ORELE DE IMBARCARE,AVIONUL CONFORTABILE,PERSONALUL NAVGANT CORECT.

Silvia a comentat la data de 2012-01-09
Calatoria a fost destul de ok overall, insa personalul mi s-a parut foarte plictisit si neimplicat. Faceau minimul necesar care scria in fisa postului, un pic fortat - no human touch. Mi-a displacut in mod speciat aterizarea. Pilotul parca lasa la sol unsac cu cartofi. Si zborul a fost destul de zguduit. Nu stiu daca era vorba de turbulente atmosferice sau nu. Oricum, nu mi s-a mai intamplat la nici o alta companie aeriana sa fie un zbor atat de bruscat si cu o aterizare atat de trantita. Daca nu s-ar fi intamplat si la dus si la intors as fi zis ca e o intamplare. Ulterior am aflat si de la alte persoane care au mai calatorit cu Lufthansa ca au avut experiente asemanatoare. PS. La intaziere ati mai fi putut sa adaugati intre Mici intarzieri si Intarzieri foarte mari si Intarzieri mari. Eu asta as fi bifat in cazul acesta.

Pareri despre LOT

Radu Piticescu a comentat la data de 2013-04-11
Respecta orarul si anuntla legaturile cu alte zboruri. Nu degeaba a scris Wagner opera "Olandezul Zburator"....Zborul intercontinental spre New York multe programe audio si video, mancare si bautura.

maria valeanu a comentat la data de 2013-04-11
Am calatorit de la Bucuresti la Amsterdam -- de mai multe ori in ultimii ani -- si de fiecare data am fost fff multumita de serviciile oferite si de AMABILITATEA , PROFESIONALISMUL CELOR DE LA klm. Le multumesc!

Familia Alexe a comentat la data de 2013-04-11
Iubim aceasta Companie inca din anii 90 cind calatoream in Nigeria! Personalul si serviciile sunt agreabile,omenesti,fara ostentatie! Ii dorim viata lunga! Rodica&Niculae Alexe

Antonela a comentat la data de 2013-04-10
O companie de mare ncredere. Acesta este si motivul pentru care am ales să călătoresc in Canada, de trei ori n 2 ani. Bravo lor!

Elena Serban-Temisan a comentat la data de 2013-04-10
Am calatorit insotita de nepotelul meu minor. Check-in online nu s-a putut face deaorece participam la calatorie 2 adulti si un minor. Rezultatul a fost ca si locurile erau eu si sotul intr-o parte si nepotul separat. Din pacate eu am nimerit pe randul din dreapta iar sotul pe randul din stanga. Nu ne avantaja sa schimbe sotul cu nepotul ca nici asa nu am fi fost unul langa altu l. Oricum pana la urma s-au facut de catre insotitoarele de bord schimbari (la indicatiile celor de la sol) si am calatorit toti trei. Singura neplacere este ca nu se face check-in online odata si la minori si la adutul insotitor.

Stroescu Ana a comentat la data de 2013-04-10
Cea mai profesionista companie. Grija deosebita fata de pasageri, serviciul de bord excelent! Bravo!Calatoresc spre si din USA si tot timpul am fost multumita!

adriana a comentat la data de 2013-04-10
este una dintre cele mai bune companii, dar peste ocean au un avion in care te simti f inghesuit.

C.Costa a comentat la data de 2013-04-10
Sunt foarte multumita de KLM si de serviciile oferite.

Ros a comentat la data de 2012-01-09
Zbor in fiecare an cu KLM in Statele Unite, la San Francisco. E Ok. Poti comenta doar ca pe cursele lungi dau numai mancare asiatica, ceea ce poate fi o problema pentru unii. In rest, sunt ireprosabili.

Pareri despre Wizzair

adrian draguta a comentat la data de 2013-04-12
Serviciile oferite de aceasta companie sunt bune, personalul de bord este foarte amabil iar orarul de zbor este respectat. Putinele exceptii privind orarul de zbor mai apar pe cursele spre Bucuresti, dar asta se intampla nu numai cu Turkish Airlines.

Marian a comentat la data de 2013-04-11
Ar fi minunat daca toate companiile aeriene ar asigura serviciile acestei companii. Oare de ce ei pot?

catalin dumitrascu a comentat la data de 2013-04-11
Placuta, plecare la ora, sosire la fel, mancare excelenta. Bagajele au ajuns deteriorate, nu numai mie, dar poate nu a fost vina lor, ci a celor de pe aeroporturi

Cristina Hincu a comentat la data de 2013-04-10
Super servicii

TOFAN IRINA a comentat la data de 2013-04-10
Am calatorit cu acesta companie pana in Thailanda si retur . Cum am bifat si mai jos sunt Profi . Calatoresc destul de des in afara tarii , cu diverse companii dar cei de la Turkish Airlines i-au depasit pe toti in ceea ce priveste calitatepret .Felicitari !

camelia neanu a comentat la data de 2012-01-09
Personalul este foarte amabil iar mancarea este peste asteptari, incomparabila cu cea de pe alte companii mult mai prestigioase

OGI a comentat la data de 2012-01-09
Servicii de calitate la un pret rezonabil. Insotitoarele de bord sunt deosebit de amabile

Pareri despre Blue Air

MIHAELA GRAMA a comentat la data de 2013-04-11
Sunt adevarati profesionisti, iar stewardesele extrem de amabile.

Paraschiv Roxana Gabriela a comentat la data de 2013-04-10
seriosi, politicosi,punctuali, "nemti" !

Vlad a comentat la data de 2012-09-23
- Orarul de zbor a fost respectat 100% atat la tur cat si la retur - Ambele segmente de zbor au fost operate cu Airbus 319, locuri spatioase - Catering la board ok - Serviciile personalului la board medii Per total experientei Austrian Airlines ii dau nota 9.

Aura Ilie a comentat la data de 2012-01-09
CALATORIILE AU FOST BUNE CHIAR AM FOST PLACUT SURPRINSA DE SERIOZITATE COMPANIEI IN URMA DETERIORARI BAGAJULUI AU FOST FOARTE PROMTI LA DESPAGUBIREA BAGAJULUI.MULTUMESC FRUMOS SI IN CONTINUARE VOI CALATORII CU ACEIASI COMPANIA.

Alexandra Neagu a comentat la data de 2012-01-09
Este cea mai buna companie cu care am calatorit. Personal foarte amabil, care chiar vorbeste limba engleza fara sa te faca sa te simti prost ca nu stii germana, zbor foarte comfortabil, fara intarzieri.

Pareri despre British Airways

Bacesc Vlad a comentat la data de 2013-04-12
Pana anul trecut, am avut probleme in ceea ce priveste recuperarea taxelor de aeroport. Obisnuiesc sa fac rezervari cu foarte mult timp inaintea zborului, iar la Blue Air se pot obtine bilete la un pret extrem de mic. Intotdeauna am fost multumit de ceea ce inseamna zborul in sine (insotitoare de zbor zambitoare si foarte amabile, piloti competenti), facand o comparatie cu alte companii cu care am zburat, a fost chiar mai bine. Schimbandu-si strategia si in ceea ce priveste relatiile cu clientii, de care in trecut am fost nemultumit, compania are mult de castigat. In aceste conditii, nu voi fi interesat sa o schimb, mai ales ca nu mai foloseste aeroportul Baneasa.

ANA MARIA TARCAU a comentat la data de 2013-04-12
AM CALATORIT LA SFIRSITUL LUI OCTOBRIE 2012 BUCURESTI-BOLOGNA SINT F.MULTUMITA DE ACEASTA COMPANIE, DE STURDEZE SI ATUARZI, DE PILOTI DE FELUL CUM SE COMPORTAU, DOAR CA PENTRU MINE E INCOMODA ACEASTA RUTA, STIND IN FIRENZE NU E POSIBIL SA SE BAGE SI ZBORURI DIN FIRENZE? SAU PISA? WIZZ AER-UL E SCUMP SI NU DAU ACELEASI SERVICII CA BLUE-AERUL

elena a comentat la data de 2013-04-12
din punctul meu de vedere ,compania Blue Air este serioasa si putem calatori an siguranta.personalul de bord mereu dragut si promt.

Elena a comentat la data de 2013-04-11
Sant multumita de serviciile companiei, am doar o problema la care nu gasesc un rqspuns. de ce compania Blue Air nu opereaza si pe aeroportul international Iasi , macar o data pe saptamana in perioada de vara. santem foarte multi pasageri care trebuie sa mergem la Bacau , dupa care sa ajugem in zona Iasi.Ar fi minunat sa se gaseasca solutii si pentru cei care vor sa ajunga la iasi fara sa faca escala calatorind cu compania Carpatair

Marian a comentat la data de 2013-04-10
Am avuti calatorii placute cu Blue Air.

Rodica a comentat la data de 2013-04-10
Una din companiile aeriene pe care o recomand A NU FI FOLOSITA. Poate exista si profesionisti, oameni amabili, politicosi, binevoitori insa din pacate eu nu i-am intalnit. In plus preturile sunt aproape la fel ca la o companie de linie, asa ca nu vad de ce ar mai fi preferata uneia care ofera o flota mai buna, o alta atitudine, conditii mai bune in general.

loredana ignat a comentat la data de 2013-04-10
Sant foarte eficiente si acorda foarte multa atentie pasagerilor si ofera sboruri placute si sigure

negulescu adriana a comentat la data de 2013-04-10
salut! a fost bine dar cam de fiecare data cand merg cu blueair sunt intarzieri,fara explicatii.si nu prea e evident cand calatoresti cu un copil.

Ramona Ciolac a comentat la data de 2012-01-10
Confortabila, in siguranta, personalul este amabil si serviabil, insa exista cateodata putin spatiu, in avioanele mici si mai vechi. Sfatul meu: sa innoiasca un pic flota de avioane si totul este perfect. Multumesc pentru colaborare si un an minunat in zbor! PS - un lucru de invidiat si de laudat pentru aceasta companie Blue Air Felicitari cu miile pentru ca mereu avioanele decoleaza la timp, si aterizeaza chiar mai repede decat este in orar, fapt de care sunt foarte multumita.

Danel Dumitru a comentat la data de 2012-01-09
In raportul calitate pret , indiscutabil primul loc. Buni profesionisti , echipaje de cabina si mai ales piloti EXTRAORDINARI ! Te simti in siguranta si esti tratat corect. Ca repros , ar trebui sa acopere o arie mai larga de destinatii in Germania , au doar Stuttgart , in centru.Ideal ar fi sa revina BERLINUL , DUSSELDORF / sau DORTMUND ca noi destinatii si in sud MUNCHEN-ul ! In rest SUPER !

Pareri despre Qatar Airways

Raileanu Silvia a comentat la data de 2013-04-13
Zboruri placute, decolari usoare, aterizari line, piloti buni, stewarzi politicosi si serviabili, avioane curate la interior.Au respectat orarul de zbor mereu.

Raileanu Silvia a comentat la data de 2013-04-13
Zboruri placute, decolari usoare, aterizari line, piloti buni, stewarzi politicosi si serviabili, avioane curate la interior.Au respectat orarul de zbor mereu.

SIMONA CANKAYA a comentat la data de 2013-02-19
Am o parere foarte buna despre aceasta companie; Avioanele decoleaza si ajung la timp , oamenii sunt calzi, stwardesele sunt destul de amabile; suntem informati si totul este perfect; multumesc companiei si sa se mentina tot asa

Pareri despre Ryanair

Cristian Serdici a comentat la data de 2013-04-10
companie de 5 stele!

florina fortoneanu a comentat la data de 2012-01-10
-are aeronave bine dotate, vizionare de programe la legerea fiecarui pasager -insotitoare de bord foarte amabile si parul f bine strans in coc -in cazul in care comandantul aeronavei are nume romanesc ma simt si mai confortabil

Irina a comentat la data de 2012-01-09
Cea mai buna linie aeriana cu care am zburat. Si am zburat cu zeci.

Pareri despre Delta Air Lines

Dorel Gorunescu a comentat la data de 2012-01-10
Usoara, confortabila si reconfortanta. Achizitia lui Leonard Miron a fost o idee BA excelenta.

E. VOINESCU a comentat la data de 2012-01-09
BRITISCH AIRWAYS, face parte dintre companiile bune de transport. Impedimentul il constituie lungile cozi de la control. KLM , prin controalele pe care le efectueaza la imbarcare , te face sa nu mai apelezi la ei. Companiile americane exceleaza prin slaba mancare oferita. Cam de aceiasi valoare cu BRITICH este LUTHANSA. Comentariul este al unei persoane care in anul 2011 a efectuat patru curse EUROPA -AMERICA

Pareri despre SAS Scandinavian Airlines

Cristina Ion a comentat la data de 2012-01-09
Am simtit ca zbor sau mai bine zis nu am simtit nici decolarea si nici aterizarea, Au dupa mine cei mai buni piloti! Am fost in avionul care nu a reusit aterizarea la Constanta din cauza cetei si a aterizat la Baneasa.

TARCAU ANA MARIA a comentat la data de 2012-01-09
O COMPANIE SERIOASA, DAR CU REGULI PREA RIGIDE

Pareri despre Tarom

Crisan Mihai Petru a comentat la data de 2013-04-11
super calatorie! sa tot calatoresti cu avioane de compania TAP.

Rodica a comentat la data de 2013-04-10
O companie ce detine monopolul pt zborurile catre o buna parte din Brazilia. De aici si preturile ridicate si orele nepotrivite de zbor din anumite destinatii (probabil neinteresante pt ei) cum este si cazul Bucurestiului.

Pareri despre Swiss

Dan Codrut Alexandru a comentat la data de 2013-04-10
Buni. Bun pret.

lificiu emil a comentat la data de 2012-01-07
seriozitate respect si tot ce trebuie sa faca pentru un pasager cit despre tarom nu pot spune asa ceva sau ce mi sa intimplat pe aeroportul henri coanda lasa de dorit si e foarte urit

Pareri despre easyJet

Alexandru Jercan a comentat la data de 2013-04-10
Am calatorit cu Delta pana in USA. Totul a fost perfect, fara intarzieri, goluri de aer, iar mancarea exceptionala.

ferent petru a comentat la data de 2013-04-10
Mai multa atentie pentru selectarea personalului de bord.Am calatori la NewYork.Confortul cam lasa de dorit,incomod in scaune,etc